administratie in Warmenhuizen

Naast het adviseren en bemiddelen in uw particuliere en zakelijke verzekeringen, heeft ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van uw financiële administratie.

De diensten die wij aanbieden zijn o.a. het verwerken van de administratie (per maand, kwartaal of jaar) en uw BTW aangiften, opstellen van de jaarstukken en belastingaangiften. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor administratieve begeleiding (van o.a. startende ondernemers), voor het op orde brengen en opzetten van de administratie.

Naast de volledige verwerking van uw financiële administratie, is het mogelijk dat u zelf uw administratie verwerkt en wij uw administratie periodiek controleren. In overleg zal worden bepaald hoe de taken verdeeld zullen worden.

Wij kiezen bewust voor een persoonlijke benadering van uw zaken. Samen met u, bekijken wij hoe uw financiële administratie zo goed mogelijk georganiseerd kan worden. Hierbij bent u, als klant, ons belangrijkste referentiekader.

Omdat de persoonlijke klik voor elke ondernemer belangrijk is, is de beste manier van kennismaken via een persoonlijke gesprek. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen.

Via de website zullen wij u op de hoogte houden van het nieuws op fiscaal gebied. Voor uitgebreide informatie kunt hier terecht.